Oferte cazare Alicante, Costa Blanca Spania vara 2017   (155 oferte, 86.5EUR - 854.4EUR)
Hotel Goya, Alicante

Hotel Goya

Alicante, Costa Blanca, Spania

  • Fara transport
  Hotel Maya, Alicante

  Hotel Maya

  Alicante, Costa Blanca, Spania

   • Fara transport
   Hotel B B Alicante, Alicante

   Hotel B B Alicante

   Alicante, Costa Blanca, Spania

    • Fara transport
    Swiss Moraira Hotel, Alicante

    Swiss Moraira Hotel

    Alicante, Costa Blanca, Spania

     • Fara transport
     Hotel Hospes Amerigo, Alicante

     Hotel Hospes Amerigo

     Alicante, Costa Blanca, Spania

      • Fara transport
      Hotel Jardin Milenio, Alicante

      Hotel Jardin Milenio

      Alicante, Costa Blanca, Spania

       • Fara transport
       Hotel Villa De Biar, Alicante

       Hotel Villa De Biar

       Alicante, Costa Blanca, Spania

        • Fara transport
        Hotel Alicante Golf, Alicante

        Hotel Alicante Golf

        Alicante, Costa Blanca, Spania

         • Fara transport
         Hotel Campanile, Alicante

         Hotel Campanile

         Alicante, Costa Blanca, Spania

          • Fara transport
          Hotel Los Dalmatas, Alicante

          Hotel Los Dalmatas

          Alicante, Costa Blanca, Spania

           • Fara transport
           Hotel Del Juguete, Alicante

           Hotel Del Juguete

           Alicante, Costa Blanca, Spania

            • Fara transport
            Bahia Calpe, Alicante

            Bahia Calpe

            Alicante, Costa Blanca, Spania

             • Fara transport

             Despre AlicantePrezentare si poze Alicante

             Alicante

             Alicante (catalană: Alacant, spaniolă: Alicante) este capitala provinciei Alicante, a comunităţii autonome Valencia, situată în sud-estul Spaniei, la Marea Mediterană.

             În prezent, Alicante este unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta Spaniei. Această metropolă, denumită în limba catalană Alacant, este (alături de Barcelona şi de Valencia) unul dintre cele mai importante porturi şi staţiuni turistice la Marea Mediterană şi totodată, principalul centru comercial şi de pescuit al regiunii Valencia.

             Istoria acestui oras este strans legata de mare.

             Oferte Alicante

             Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Alicante, Costa Blanca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Alicante incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

             Oferta hoteliera din Alicante este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Alicante sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Alicante, Early Booking Alicante, Last Minute Alicante, Programe si Oferte Speciale Alicante.

             Alicante este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Alicante. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Alicante cu servicii minime pana la resorturi de lux din Alicante cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Alicante cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

             Hotelurile din Alicante dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Alicante pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Alicante unde pot gasi liniste si destindere.

             Oferte cazare Alicante, Costa Blanca, Spania vara 2017 - Alege din 155 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

             Recomandari turistice pentru Alicante

             Puteti vizita:

             Muzeul de Arte Frumoase Gravina - in spaniola Museo de Bellas Artes Gravina, MUBAG - prezinta operele artistilor spanioli, in palatul Gravina construit in anii 1748 - 1808 si declarat monument istoric.

             Muzeul de Arheologie Alicante - in spaniola Museo Arqueológico Provincial de Alicante, MARQ - a fost intemeiat in 1932 si utilizeaza tehnici audio-vizuale moderne - filme educative despre istoria zonei din Epoca de piatra pana in Evul mediu.

             Manastirea Santa Faz - se afla la 5 km de Alicante si a fost construita in secolul XV, in stil baroc.

             Manastirea San Agustin - in spaniola Canónigas de San Agustín sau Las Monjas de la Sangre - este o cladire construita la sfarsitul secolului XVII ca resedinta si colegiu pentru iezuiti.

             Insula Tabarca - numita in valenciana Nova Tabarca sau Illa Plana si in spaniola Nueva Tabarca sau Isla Plana - este cea mai mica insula locuita a Spaniei si, desi se afla mai aproape de localitatea Santa Pola, apartine administratiei orasului Alicante.
             Insula Tabarca este faimoasa datorita rezervatiei marine, dar si trecutului sau pirateresc. In trecut, piratii se refugiau pe aceasta insula, inainte de a ataca Costa Blanca. Monumente importante pe insula sunt Turnul Sf Iosif si Casa Guvernatorului.

             Esplanada Spaniei - Explanada de España - se afla la sud-est de centrul istoric si continua pe langa portul Alicante. Se remarca prin bulevardul cu mozaic, palmierii inalti si cafenelele cu vedere spre mare si portul de ambarcatiuni.

             Centrul Istoric Alicante - in spaniola Villa Vieja - reprezinta zona delimitata de Rambla de Méndez Núnez, Esplanada Spaniei si Muntele Benacantil. Acest district mai este numit si Barrio de Santa Cruz.

             Centrul Istoric Alicante - este o zona pitoreasca, cu stradute inguste, foarte placute pentru o plimbare. Aici se afla primaria, catedrala, o veche manastire si cateva muzee de arta.

             Catedrala San Nicolas - in spaniola Concatedral San Nicolás de Bari - se afla la nord-est de primarie si a fost construita in secolul XVII. Catedrala romano-catolica este inchinata sfantului patron al orasului Alicante.

             Castelul Santa Barbara - in spaniola Castillo de Santa Bárbara - se afla la 166 m altitudine, pe muntele Benacantil si este una dintre cele mai mari fortarete medievale din Spania, construita in secolul IX de musulmani.
             Puteti ajunge la castel mergand cu masina sau luand un lift ce strabate muntele. De la inaltimea castelului aveti privelisti superbe asupra orasului Alicante.

             Castelul San Fernando - in spaniola Castillo de San Fernando - se afla in nordul partii centrale a orasului Alicante si a fost construit la inceputul secolului XIX, pe dealul Tossal.