Oferte cazare Cala Llonga, Ibiza Spania vara 2022
(24 oferte, 281.4EUR - 1000EUR)
Hotel Globales Montemar Apartamentos, Cala Llonga

Hotel Globales Montemar Apartamentos

Cala Llonga, Ibiza, Spania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Palladium Hotel Cala Llonga, Cala Llonga

Palladium Hotel Cala Llonga  

Cala Llonga, Ibiza, Spania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Sirenis Cala Llonga Resort, Cala Llonga

Sirenis Cala Llonga Resort

Cala Llonga, Ibiza, Spania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Sa Tanca, Cala Llonga

Sa Tanca

Cala Llonga, Ibiza, Spania

  • Fara transport
  Sirenis Hotel Playa Imperial, Cala Llonga

  Sirenis Hotel Playa Imperial

  Cala Llonga, Ibiza, Spania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Can Genoves, Cala Llonga

  Can Genoves

  Cala Llonga, Ibiza, Spania

   • Fara transport
   Ibiza Mansion, Cala Llonga

   Ibiza Mansion

   Cala Llonga, Ibiza, Spania

    • Fara transport
    Villa Oratge, Cala Llonga

    Villa Oratge

    Cala Llonga, Ibiza, Spania

     • Fara transport

     Oferte Cala Llonga

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Llonga, Ibiza, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Llonga incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera din Cala Llonga este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Llonga sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Llonga, Early Booking Cala Llonga, Last Minute Cala Llonga, Programe si Oferte Speciale Cala Llonga.

     Cala Llonga este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Llonga. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Llonga cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Llonga cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Llonga cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Cala Llonga dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Llonga pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Llonga unde pot gasi liniste si destindere.

     Oferte cazare Cala Llonga, Ibiza, Spania vara 2022 - Alege din 24 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Cala Llonga

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cala Llonga?

     Hotel Globales Montemar Apartamentos, Palladium Hotel Cala Llonga, Sirenis Cala Llonga Resort, Sa Tanca, Sirenis Hotel Playa Imperial sunt cele mai populare hoteluri din Cala Llonga

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cala Llonga?

     Hotel Globales Montemar Apartamentos, Palladium Hotel Cala Llonga, Sirenis Hotel Playa Imperial, Sa Tanca, Sirenis Cala Llonga Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Llonga ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cala Llonga.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cala Llonga?

     Hotel Globales Montemar Apartamentos sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Llonga cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cala Llonga.