Oferte cazare Cala Mandia, Mallorca Spania vara 2020
(4 oferte, 315.7EUR - 315.7EUR)
Cala Mandia Park, Cala Mandia

Cala Mandia Park

Cala Mandia, Mallorca, Spania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Son Mas, Cala Mandia

Son Mas

Cala Mandia, Mallorca, Spania

  • Fara transport

  Oferte Cala Mandia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Mandia, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Mandia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Cala Mandia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Mandia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Mandia, Early Booking Cala Mandia, Last Minute Cala Mandia, Programe si Oferte Speciale Cala Mandia.

  Cala Mandia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Mandia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Mandia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Mandia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Mandia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Cala Mandia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Mandia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Mandia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Cala Mandia, Mallorca, Spania vara 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro