Oferte cazare Cala Mesquida, Mallorca Spania vara 2023
(8 oferte, 253EUR - 390.5EUR)
Hotel Viva Cala Mesquida Resort, Cala Mesquida

Hotel Viva Cala Mesquida Resort  

Cala Mesquida, Mallorca, Spania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (22.09 - 20.09.2024)
 • Fara transport
Viva Cala Mesquida Suites Spa Adults Only 16, Cala Mesquida

Viva Cala Mesquida Suites Spa Adults Only 16  

Cala Mesquida, Mallorca, Spania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (22.09 - 20.09.2024)
 • Fara transport
Zafiro Cala Mesquida Resort, Cala Mesquida

Zafiro Cala Mesquida Resort

Cala Mesquida, Mallorca, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (13.06 - 19.09.2024)
 • Fara transport
Predi Son Jaumell, Cala Mesquida

Predi Son Jaumell

Cala Mesquida, Mallorca, Spania

  • Avion (15.09 - 13.09.2024)
  • Fara transport

  Oferte Cala Mesquida

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Mesquida, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Mesquida incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Cala Mesquida este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Mesquida sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Mesquida, Early Booking Cala Mesquida, Last Minute Cala Mesquida, Programe si Oferte Speciale Cala Mesquida.

  Cala Mesquida este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Mesquida. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Mesquida cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Mesquida cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Mesquida cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Cala Mesquida dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Mesquida pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Mesquida unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Cala Mesquida, Mallorca, Spania vara 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Cala Mesquida

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cala Mesquida?

  Hotel Viva Cala Mesquida Resort, VIVA Cala Mesquida Suites Spa Adults Only 16, Zafiro Cala Mesquida Resort, Predi Son Jaumell sunt cele mai populare hoteluri din Cala Mesquida

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cala Mesquida?

  Hotel Viva Cala Mesquida Resort, VIVA Cala Mesquida Suites Spa Adults Only 16, Zafiro Cala Mesquida Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Mesquida ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cala Mesquida.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cala Mesquida?

  Hotel Viva Cala Mesquida Resort, VIVA Cala Mesquida Suites Spa Adults Only 16 sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Mesquida ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cala Mesquida.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Cala Mesquida?

  Hotel Viva Cala Mesquida Resort, VIVA Cala Mesquida Suites Spa Adults Only 16 sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Mesquida ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Cala Mesquida.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cala Mesquida?

  Hotel Viva Cala Mesquida Resort, Zafiro Cala Mesquida Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Mesquida cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cala Mesquida.