Oferte cazare Cala Mondrago, Mallorca Spania vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Condemar, Cala Mondrago

Condemar

Cala Mondrago, Mallorca, Spania

  • Fara transport

  Oferte Cala Mondrago

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Mondrago, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Mondrago incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Cala Mondrago este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Mondrago sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Mondrago, Early Booking Cala Mondrago, Last Minute Cala Mondrago, Programe si Oferte Speciale Cala Mondrago.

  Cala Mondrago este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Mondrago. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Mondrago cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Mondrago cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Mondrago cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Cala Mondrago dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Mondrago pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Mondrago unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Cala Mondrago, Mallorca, Spania vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro