Oferte cazare Cala Portinatx, Ibiza Spania vara 2020
(6 oferte, 102.3EUR - 163.5EUR)
Hotel Club Portinatx, Cala Portinatx

Hotel Club Portinatx

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Barcelo Portinatx, Cala Portinatx

Barcelo Portinatx

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Grupotel Ibiza Beach Resort, Cala Portinatx

Grupotel Ibiza Beach Resort

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Oferte Cala Portinatx

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Portinatx, Ibiza, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Portinatx incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Cala Portinatx este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Portinatx sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Portinatx, Early Booking Cala Portinatx, Last Minute Cala Portinatx, Programe si Oferte Speciale Cala Portinatx.

Cala Portinatx este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Portinatx. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Portinatx cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Portinatx cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Portinatx cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Cala Portinatx dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Portinatx pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Portinatx unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Cala Portinatx, Ibiza, Spania vara 2020 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro