Oferte cazare Cala Portinatx, Ibiza Spania vara 2021
(8 oferte, 104.3EUR - 168EUR)
Hotel Barcelo Portinatx - Adults Only, Cala Portinatx

Hotel Barcelo Portinatx - Adults Only  

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
 Holtel Sandos El Greco, Cala Portinatx

Holtel Sandos El Greco

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Hotel Club Portinatx, Cala Portinatx

Hotel Club Portinatx  

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Grupotel Ibiza Beach Resort. Adults Only, Cala Portinatx

Grupotel Ibiza Beach Resort. Adults Only

Cala Portinatx, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Oferte Cala Portinatx

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Portinatx, Ibiza, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Portinatx incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Cala Portinatx este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Portinatx sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Portinatx, Early Booking Cala Portinatx, Last Minute Cala Portinatx, Programe si Oferte Speciale Cala Portinatx.

Cala Portinatx este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Portinatx. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Portinatx cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Portinatx cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Portinatx cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Cala Portinatx dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Portinatx pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Portinatx unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Cala Portinatx, Ibiza, Spania vara 2021 - 2022 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Cala Portinatx

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cala Portinatx?

Hotel Barcelo Portinatx - Adults Only, Apartamentos Del Rey, Holtel Sandos El Greco, Hotel Club Portinatx, Apartamentos Es Grop sunt cele mai populare hoteluri din Cala Portinatx

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cala Portinatx?

Apartamentos Del Rey, Hotel Barcelo Portinatx - Adults Only, Holtel Sandos El Greco, Hotel Club Portinatx, Agroturismo Ca Nescandell sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Portinatx ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cala Portinatx.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cala Portinatx?

Grupotel Ibiza Beach Resort. Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Portinatx ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cala Portinatx.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Cala Portinatx?

Agroturismo Ca Nescandell sunt hoteluri din Cala Portinatx ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Cala Portinatx.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cala Portinatx?

Holtel Sandos El Greco sunt hoteluri din Cala Portinatx ce au acces gratuit la internet