Oferte cazare Cala Tarida, Ibiza Spania vara 2023
(12 oferte, 70.7EUR - 779.1EUR)
Playasol Cala Tarida, Cala Tarida

Playasol Cala Tarida

Cala Tarida, Ibiza, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Vibra Cala Tarida, Cala Tarida

Hotel Vibra Cala Tarida

Cala Tarida, Ibiza, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Insotel Tarida Beach Sensatori Resort, Cala Tarida

Insotel Tarida Beach Sensatori Resort  

Cala Tarida, Ibiza, Spania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Insotel Club Tarida Playa, Cala Tarida

Insotel Club Tarida Playa  

Cala Tarida, Ibiza, Spania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Insotel Club Taridaplaya, Cala Tarida

Insotel Club Taridaplaya

Cala Tarida, Ibiza, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Sa Boca, Cala Tarida

Sa Boca

Cala Tarida, Ibiza, Spania

  • Fara transport

  Oferte Cala Tarida

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Tarida, Ibiza, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Tarida incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Cala Tarida este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Tarida sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Tarida, Early Booking Cala Tarida, Last Minute Cala Tarida, Programe si Oferte Speciale Cala Tarida.

  Cala Tarida este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Tarida. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Tarida cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Tarida cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Tarida cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Cala Tarida dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Tarida pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Tarida unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Cala Tarida, Ibiza, Spania vara 2023 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Cala Tarida

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cala Tarida?

  Playasol Cala Tarida, Insotel Tarida Beach Sensatori Resort, Hotel Vibra Cala Tarida, INSOTEL CLUB TARIDA PLAYA, Insotel Club TaridaPlaya sunt cele mai populare hoteluri din Cala Tarida

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cala Tarida?

  Playasol Cala Tarida, Insotel Tarida Beach Sensatori Resort, Hotel Vibra Cala Tarida, INSOTEL CLUB TARIDA PLAYA sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Tarida ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cala Tarida.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cala Tarida?

  Insotel Tarida Beach Sensatori Resort, INSOTEL CLUB TARIDA PLAYA sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Tarida ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cala Tarida.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Cala Tarida?

  INSOTEL CLUB TARIDA PLAYA sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Tarida cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Cala Tarida.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cala Tarida?

  Insotel Tarida Beach Sensatori Resort, INSOTEL CLUB TARIDA PLAYA sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Tarida cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cala Tarida.