Oferte cazare Cala Vinas, Mallorca Spania vara 2020
(13 oferte, 88EUR - 113EUR)
Barcelo Cala Vinas, Cala Vinas

Barcelo Cala Vinas

Cala Vinas, Mallorca, Spania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Sentido Cala Vinas, Cala Vinas

Sentido Cala Vinas

Cala Vinas, Mallorca, Spania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Apartamentos Cala Vinas, Cala Vinas

Apartamentos Cala Vinas

Cala Vinas, Mallorca, Spania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Esmeralda, Cala Vinas

Esmeralda

Cala Vinas, Mallorca, Spania

  • Fara transport
  Villasol, Cala Vinas

  Villasol

  Cala Vinas, Mallorca, Spania

   • Fara transport
   Occidental Cala Vinas, Cala Vinas

   Occidental Cala Vinas

   Cala Vinas, Mallorca, Spania

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Fara transport

   Oferte Cala Vinas

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Vinas, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Vinas incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Cala Vinas este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Vinas sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Vinas, Early Booking Cala Vinas, Last Minute Cala Vinas, Programe si Oferte Speciale Cala Vinas.

   Cala Vinas este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Vinas. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Vinas cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Vinas cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Vinas cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Cala Vinas dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Vinas pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Vinas unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Cala Vinas, Mallorca, Spania vara 2020 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro