Vacante Litoral Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca Spania vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte, 112EUR - 199.9EUR)
Tryp Alicante Gran Sol Hotel, Alicante City Costa Blanca

Tryp Alicante Gran Sol Hotel

Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (16.03 - 14.03.2024)
 • Fara transport
B B Hotel Alicante, Alicante City Costa Blanca

B B Hotel Alicante

Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (16.03 - 14.03.2024)
 • Fara transport
Hostal Mendez Nunez, Alicante City Costa Blanca

Hostal Mendez Nunez

Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (16.03 - 14.03.2024)
 • Fara transport
Alicante Hills, Alicante City Costa Blanca

Alicante Hills

Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Avion (25.03 - 23.03.2024)
 • Fara transport
La City Mercado, Alicante City Costa Blanca

La City Mercado  

Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (16.03 - 14.03.2024)
 • Fara transport

Despre Alicante City Costa BlancaPrezentare si poze Alicante City Costa Blanca

Alicante City Costa Blanca

Alicante este un oraș situat în Spania. Se află de-a lungul Costa Blanca, este capitala provinciei Alicante și a regiunii Alacanti. Este, de asemenea, un port istoric mediteranean.

Vacante litoral Alicante City Costa Blanca

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Alicante City Costa Blanca incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Alicante City Costa Blanca este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Alicante City Costa Blanca sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Alicante City Costa Blanca sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Alicante City Costa Blanca, Early Booking litoral Alicante City Costa Blanca, Last Minute litoral Alicante City Costa Blanca, Programe si Oferte Speciale litoral Alicante City Costa Blanca.

Alicante City Costa Blanca este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Alicante City Costa Blanca. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Alicante City Costa Blanca cu servicii minime pana la resorturi de lux din Alicante City Costa Blanca cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Alicante City Costa Blanca cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Alicante City Costa Blanca dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Alicante City Costa Blanca pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Alicante City Costa Blanca unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Alicante City Costa Blanca oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Alicante City Costa Blanca ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Alicante City Costa Blanca (Costa Blanca, Spania) vara 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Alicante City Costa Blanca

Ca si recomandari, enumeram:
Castelul Santa Barbara: lucrată în stâncă, impunătoare și cu ziduri care emană istorie, construcția este un adevărat muzeu în aer liber cu turnuri de apărare, șanțuri de protecție, un palat elegant, temnițe, un turn de unde era vegheat orașul, chiar și o veche biserică. Priveliștile văzute de la altitudinea de 166 metri sunt ireproșabile. Este unul dintre cele mai bune locuri de unde poți fotografia orașul Alicante în toată splendoarea lui și îmensele întinderi de portocali și lămâi.
Plaja del Postiguet: aceasta este o locație aglomerată a orașului, iar plaja este adiacentă unui drum foarte aglomerat. Deci, dacă doriți să vă relaxați și să luați aerul mării - este locul unde trebuie.
Muzeul Arheologic din Alicante: este un muzeu arheologic din Alicante, Spania. Muzeul European a câștigat premiul European Museum of the Year în 2004, la câțiva ani după extinderea și realocarea semnificativă a clădirilor renovate ale spitalului antic din San Juan de Dios.
Bazilica Santa Maria: este cea mai veche biserică activă din Alicante, Spania. A fost construită în stil gotic valencian între secolele XIV și XVI, peste resturile unei moschei.
Portul Alicante: este un port maritim din Alicante, Spania, pe Marea Mediterană, utilizat pentru traficul comercial și de pasageri.

Intrebari frecvente despre Alicante City Costa Blanca

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alicante City Costa Blanca?

Tryp Alicante Gran Sol Hotel, Hostal Mendez Nunez, B B Hotel Alicante, Alicante Hills, La City Mercado sunt cele mai populare hoteluri din Alicante City Costa Blanca

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alicante City Costa Blanca?

Tryp Alicante Gran Sol Hotel, B B Hotel Alicante, Alicante Hills sunt cele mai apreciate hoteluri din Alicante City Costa Blanca ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alicante City Costa Blanca.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alicante City Costa Blanca?

Alicante Hills sunt cele mai apreciate hoteluri din Alicante City Costa Blanca ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alicante City Costa Blanca.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Alicante City Costa Blanca?

Tryp Alicante Gran Sol Hotel, Alicante Hills sunt hoteluri din Alicante City Costa Blanca ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Alicante City Costa Blanca.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Alicante City Costa Blanca?

Tryp Alicante Gran Sol Hotel, B B Hotel Alicante, Alicante Hills, La City Mercado sunt hoteluri din Alicante City Costa Blanca ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Alicante City Costa Blanca?

Alicante Hills sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Alicante City Costa Blanca. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Alicante City Costa Blanca.