Vacante Litoral Elche, Regiunea Valencia Spania vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 227EUR - 227EUR)
Huerto Del Cura, Elche

Huerto Del Cura

Elche, Regiunea Valencia, Spania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (03.05 - 01.05.2024)
  • Fara transport

Despre ElchePrezentare si poze Elche

Elche

Elche este un oras din Spania in provincia Valencia.

O parte a comunei este pe coasta, iar orasul principal este la aproximativ 15 km de la Marea Mediterana.

La nordul orasului Elche se află două plaje naturale cu nisip fin şi ape limpezi, plus plajă semiurbana cunoscuta sub numele de Arenales del Sol. Cele patru plaje aflate in partea de sud sunt mai exotice si au un aspect natural fiind delimitate de o bandă interesanta de dune de nisip care fac parte din sistemul de dune de nisip Elx-Guardamar. Aceste plaje sunt decorul perfect pentru sporturi nautice, cu două centre de scufundări care organizează scufundari de pe Insula Tabarca si alte puncte aflate de-a lungul statiunii Costa Blanca.

Vacante litoral Elche

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Elche, Regiunea Valencia, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Elche incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Elche este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Elche sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Elche sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Elche, Early Booking litoral Elche, Last Minute litoral Elche, Programe si Oferte Speciale litoral Elche.

Elche este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Elche. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Elche cu servicii minime pana la resorturi de lux din Elche cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Elche cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Elche dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Elche pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Elche unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Elche oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Elche ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Elche (Regiunea Valencia, Spania) vara 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Elche

„Alcázar de la Señoría”
„Elche Palm Grove”
Baños Arabes - re-utilizează bai romane vechi.
Basilica Santa Maria
Turnul Calahorra
Convento de la Merced.
Elche paleontologice Muzeul
Elche Festa Muzeul Municipal
Muzeul de palmier Groves

Intrebari frecvente despre Elche

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Elche?

Huerto Del Cura sunt cele mai populare hoteluri din Elche

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Elche?

Huerto Del Cura sunt cele mai apreciate hoteluri din Elche ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Elche.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Elche?

Huerto Del Cura sunt cele mai apreciate hoteluri din Elche cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Elche.