Early Booking Litoral Ibiza Spania vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (7 oferte, 204.3EUR - 534.6EUR)
Club Portinatx Hotel Ibiza., Ibiza

Club Portinatx Hotel Ibiza.

Ibiza, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (14.06 - 23.09.2022)
  • Fara transport
Palladium Hotel Don Carlos, Ibiza

Palladium Hotel Don Carlos

Ibiza, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (14.06 - 30.09.2022)
  • Fara transport
Gran Palladium Palace Ibiza Resort Spa, Ibiza

Gran Palladium Palace Ibiza Resort Spa

Ibiza, Ibiza, Spania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (14.06 - 23.09.2022)
  • Fara transport

Despre Ibiza

Ibiza

Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor; împreună cu vecina sa mai mică Formentera alcătuieşte grupa Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”. Este o insula mica: 45 km lungime si 25 km latime.

Reputatia sa privind viata de noapte agitata este perfect justificata. Orasul Ibiza are cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa.

Cu toate acestea, insula nu si-a pierdut complet caracterul traditional.

Black Friday Litoral Ibiza

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Ibiza, Spania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Ibiza.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Ibiza vara 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Ibiza pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Ibiza este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Ibiza.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Ibiza au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Ibiza scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Ibiza cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Ibiza in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Ibiza sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Ibiza prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Ibiza si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Ibiza si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Ibiza Spania vara 2022 - Peste 3 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Ibiza cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Ibiza

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ibiza?

Hotel Vibra San Remo, Hotel Ibiza Mar, Nereida Aparthotel, Invisa Hotel Club Cala Verde, Invisa Hotel La Cala sunt cele mai populare hoteluri din Ibiza

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ibiza?

Hotel Vibra San Remo, Nereida Aparthotel, Hotel Ibiza Mar, Invisa Hotel Club Cala Verde, Invisa Hotel La Cala sunt cele mai apreciate hoteluri din Ibiza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ibiza.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ibiza?

Invisa Hotel La Cala, Hotel Abrat, Gran Sol, Apartamentos Marina Playa - Adults Only, Alua Soul Ibiza sunt cele mai apreciate hoteluri din Ibiza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ibiza.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ibiza?

Stic Urban Hotel SPA, Sirenis Hotel Goleta and Spa, Hotel Thb Los Molinos, Invisa Hotel Club Cala Blanca, Ibiza Gran Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ibiza ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ibiza.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ibiza?

Hotel Vibra San Remo, Nereida Aparthotel, Invisa Hotel Club Cala Verde, Marina Palace, Hotel Azuline H. Bergantin sunt cele mai apreciate hoteluri din Ibiza cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ibiza.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ibiza?

Marina Palace, Hotel Azuline H. Bergantin, Hostal Florencio, Stic Urban Hotel SPA, Hotel Abrat sunt hoteluri din Ibiza ce au acces gratuit la internet

  Cititi articolele despre Ibiza, Spania de pe Blog-ul directbooking.ro

Ibiza - Top cluburi, plaje si experiente unice

02.12.2016 Spania

Recomandari privind cele mai faimoase cluburi din Ibiza: Privilege, Eden, Space, Pacha, Amnesia; plaje spectaculoase si ascunse: Cala Salada, Cala Vadella, Sa Caleta, Cala Xarraca; insula Formentera si parcul natural.