Vacante Litoral Retamar, Regiunea Almeria Spania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (7 oferte, 344.8EUR - 1000EUR)
Hotel Cabo De Gata, Retamar

Hotel Cabo De Gata

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Barcelo Cabo De Gata, Retamar

Barcelo Cabo De Gata

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Indalia Garden, Retamar

Indalia Garden

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Ohtels Cabo Gata, Retamar

Hotel Ohtels Cabo Gata

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Cabogata Mar Garden, Retamar

Cabogata Mar Garden

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Alcazaba Mar, Retamar

Alcazaba Mar

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Cabogata Garden Hotel Spa, Retamar

Cabogata Garden Hotel Spa

Retamar, Regiunea Almeria, Spania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport

Despre RetamarPrezentare si poze Retamar

Retamar

Retamar este o zona rezidentiala a oraşului Almeria, situata la aproximativ 14 km de nucleul urban, venind dinspre Almeria pe autostrada AL-12 si dinspre autostrada Mediterraneo pe N-344. In zona exista un teren de golf si opt hoteluri de patru stele. De asemenea, în apropierea zonei Retamar este situat aeroportul din Almeria şi Parcul Natural Cabo de Gata - Nijar.

Vacante litoral Retamar

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Retamar, Regiunea Almeria, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Retamar incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Retamar este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Retamar sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Retamar sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Retamar, Early Booking litoral Retamar, Last Minute litoral Retamar, Programe si Oferte Speciale litoral Retamar.

Retamar este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Retamar. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Retamar cu servicii minime pana la resorturi de lux din Retamar cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Retamar cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Retamar dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Retamar pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Retamar unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Retamar oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Retamar ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Retamar (Regiunea Almeria, Spania) vara 2021 - Alege din 7 oferte de vacanta disponibile cu Pensiune completa si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Retamar

In partea de est a zonei rezidentiale, si separat de aceasta prin Rambla del Agua, incepe Parcul Natural Cabo de Gata - Níjar, cu unele dintre cel mai bine conservate plaje de pe coasta Mediteranei.

Intrebari frecvente despre Retamar

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Retamar?

Alcazaba Mar, Cabogata Mar Garden, Hotel Ohtels Cabo Gata, Indalia Garden, Barcelo Cabo De Gata sunt cele mai populare hoteluri din Retamar

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Retamar?

Cabogata Garden Hotel Spa, Barcelo Cabo De Gata, Indalia Garden, Hotel Ohtels Cabo Gata, Cabogata Mar Garden sunt cele mai apreciate hoteluri din Retamar ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Retamar.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Retamar?

Hotel Ohtels Cabo Gata sunt cele mai apreciate hoteluri din Retamar cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Retamar.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Retamar?

Cabogata Garden Hotel Spa, Hotel Ohtels Cabo Gata, Alcazaba Mar sunt cele mai apreciate hoteluri din Retamar ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Retamar.