Luna De Miere Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca Spania 2020
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
La City Mercado, Alicante City Costa Blanca

La City Mercado

Alicante City Costa Blanca, Costa Blanca, Spania

  • Avion (14.12 - 14.12.2020)
  • Fara transport

  Despre Alicante City Costa BlancaPrezentare si poze Alicante City Costa Blanca

  Alicante City Costa Blanca

  Alicante este un oraș situat în Spania. Se află de-a lungul Costa Blanca, este capitala provinciei Alicante și a regiunii Alacanti. Este, de asemenea, un port istoric mediteranean.

  Recomandari turistice pentru Alicante City Costa Blanca

  Ca si recomandari, enumeram:
  Castelul Santa Barbara: lucrată în stâncă, impunătoare și cu ziduri care emană istorie, construcția este un adevărat muzeu în aer liber cu turnuri de apărare, șanțuri de protecție, un palat elegant, temnițe, un turn de unde era vegheat orașul, chiar și o veche biserică. Priveliștile văzute de la altitudinea de 166 metri sunt ireproșabile. Este unul dintre cele mai bune locuri de unde poți fotografia orașul Alicante în toată splendoarea lui și îmensele întinderi de portocali și lămâi.
  Plaja del Postiguet: aceasta este o locație aglomerată a orașului, iar plaja este adiacentă unui drum foarte aglomerat. Deci, dacă doriți să vă relaxați și să luați aerul mării - este locul unde trebuie.
  Muzeul Arheologic din Alicante: este un muzeu arheologic din Alicante, Spania. Muzeul European a câștigat premiul European Museum of the Year în 2004, la câțiva ani după extinderea și realocarea semnificativă a clădirilor renovate ale spitalului antic din San Juan de Dios.
  Bazilica Santa Maria: este cea mai veche biserică activă din Alicante, Spania. A fost construită în stil gotic valencian între secolele XIV și XVI, peste resturile unei moschei.
  Portul Alicante: este un port maritim din Alicante, Spania, pe Marea Mediterană, utilizat pentru traficul comercial și de pasageri.