Oferte cazare Portals Nous, Mallorca Spania vara 2020
(16 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Od Port Portals, Portals Nous

Od Port Portals

Portals Nous, Mallorca, Spania

  • Fara transport
  Antartic, Portals Nous

  Antartic

  Portals Nous, Mallorca, Spania

   • Fara transport
   Hotel Bendinat, Portals Nous

   Hotel Bendinat

   Portals Nous, Mallorca, Spania

    • Fara transport
    Aguamarina, Portals Nous

    Aguamarina

    Portals Nous, Mallorca, Spania

     • Fara transport
     Lindner Golf, Portals Nous

     Lindner Golf

     Portals Nous, Mallorca, Spania

      • Fara transport

      Oferte Portals Nous

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Portals Nous, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Portals Nous incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera din Portals Nous este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Portals Nous sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Portals Nous, Early Booking Portals Nous, Last Minute Portals Nous, Programe si Oferte Speciale Portals Nous.

      Portals Nous este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Portals Nous. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Portals Nous cu servicii minime pana la resorturi de lux din Portals Nous cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Portals Nous cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Portals Nous dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Portals Nous pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Portals Nous unde pot gasi liniste si destindere.

      Oferte cazare Portals Nous, Mallorca, Spania vara 2020 - Alege din 19 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro