Oferte cazare Premia De Mar, Costa Brava Spania vara 2020
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Vila De Premia Hotel, Premia De Mar

Vila De Premia Hotel

Premia De Mar, Costa Brava, Spania

  • Avion (10.10 - 08.10.2020)
  • Fara transport
  Cal Padri Four Bedroom, Premia De Mar

  Cal Padri Four Bedroom

  Premia De Mar, Costa Brava, Spania

   • Avion (11.10 - 09.10.2020)
   • Fara transport
   Star House Three Bedroom, Premia De Mar

   Star House Three Bedroom

   Premia De Mar, Costa Brava, Spania

    • Avion (12.10 - 10.10.2020)
    • Fara transport
    Hotel Vila De Premià, Premia De Mar

    Hotel Vila De Premià

    Premia De Mar, Costa Brava, Spania

     • Avion (10.10 - 08.10.2020)
     • Fara transport
     Hotel Cal Padr Four Bedroom, Premia De Mar

     Hotel Cal Padr Four Bedroom

     Premia De Mar, Costa Brava, Spania

      • Avion (10.10 - 08.10.2020)
      • Fara transport

      Oferte Premia De Mar

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Premia De Mar, Costa Brava, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Premia De Mar incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera din Premia De Mar este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Premia De Mar sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Premia De Mar, Early Booking Premia De Mar, Last Minute Premia De Mar, Programe si Oferte Speciale Premia De Mar.

      Premia De Mar este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Premia De Mar. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Premia De Mar cu servicii minime pana la resorturi de lux din Premia De Mar cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Premia De Mar cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Premia De Mar dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Premia De Mar pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Premia De Mar unde pot gasi liniste si destindere.

      Oferte cazare Premia De Mar, Costa Brava, Spania vara 2020 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro