Revelion Tenerife, Insula Tenerife Spania vara 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 163.5EUR - 163.5EUR)

Afiseaza harta
Dwo Nopal By Checkin, Tenerife

Dwo Nopal By Checkin

Tenerife, Insula Tenerife, Spania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 10.06.2023)
  • Fara transport

Despre TenerifePrezentare si poze Tenerife

Tenerife

Insula Tenerife este cea mai mare (2034 kilometri patrati) si cea mai inalta (3718 metri) dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C.

Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita. In centrul Insulei Tenerife se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m. În opinia alpiniştilor, ascensiunea până în vârf este foarte dificilă, datorită faptului că începe extrem de aproape de nivelul mării.

Recomandari turistice pentru Tenerife

Parcul National Teide - este focalizat in jurul Muntelui Teide - Pico de Teide, cel mai inalt munte din Spania - 3.718 m si al treilea vulcan ca marime din intreaga lume.

Cele mai bune plaje de pe insula Tenerife se afla in jurul marilor statiuni de litoral aflate pe coasta de sud - Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje, precum si in nord, in jurul orasului Puerto de la Cruz.

Intrebari frecvente despre Tenerife

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tenerife?

Dwo Nopal by Checkin sunt cele mai populare hoteluri din Tenerife

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tenerife?

Dwo Nopal by Checkin sunt cele mai apreciate hoteluri din Tenerife ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tenerife.