Charter Tara Bascilor Spania vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 71.4EUR - 71.4EUR)
Tara Bascilor 8 Zile Avion 2021 Bilbao, Bilbao

Tara Bascilor 8 Zile Avion 2021 Bilbao

Bilbao, Tara Bascilor, Spania

  • Avion (20.06 - 08.08.2021)
   Date de plecare: 20.06, 01.08

  Despre Tara Bascilor

  Tara Bascilor

  Bilbao, numit Bilbo in limba basca, este al saselea oras ca marime din Spania, cel mai impresionant port si principalul centru industrial din nordul tarii.

  Sejururi Charter Tara Bascilor

  Pentru Tara Bascilor, Spania au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Tara Bascilor la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Tara Bascilor se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Tara Bascilor, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Tara Bascilor pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Tara Bascilor.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Tara Bascilor Spania 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!