Luna De Miere Valencia, Costa Blanca Spania vara 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (7 oferte, 99EUR - 398.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Center, Valencia

Hotel Center

Valencia, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Vincci Lys, Valencia

Hotel Vincci Lys

Valencia, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Vincci Palace, Valencia

Hotel Vincci Palace

Valencia, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Eurostars Gran Valencia, Valencia

Eurostars Gran Valencia

Valencia, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Sh Valencia Palace, Valencia

Sh Valencia Palace

Valencia, Costa Blanca, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Vincci Mercat, Valencia

Vincci Mercat

Valencia, Costa Blanca, Spania

  • Fara transport
  Xon S Valencia, Valencia

  Xon S Valencia

  Valencia, Costa Blanca, Spania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Despre ValenciaPrezentare si poze Valencia

  Valencia

  Valencia se afla pe coasta de est a Spaniei, pe malul drept raului Turia, la 351 km sud-est de Madrid si 361 km sud-vest de Barcelona. Al treilea oras ca marime din tara, Valencia este si un important centru universitar, industrial, comercial si turistic.

  Situat printre portocali si campuri de orez, Valencia are reputatia unei destinatii romantice, lucru ce poate fi justificat daca privim trecutul glorios al orasului. Astazi, vestigiile istorice sunt ascunse printre cladiri moderne sau monotone. Cu toate acestea, orasul natal al scriitorului Vicente Blasco Ibáñez si-a pastrat valorile culturale.

  Recomandari turistice pentru Valencia

  Printre cele mai interesante atractii din Valencia se numara Catedrala, Turnurile Serranos si Quart, ce au facut parte din zidurile de aparare, Palatul Marchizului Dos Aguas, complexul ultramodern Ciudad de las Artes y las Ciencias, Gradina Botanica, Piata Centrala, Portul din Valencia, Palau de la Musica, Muzeul de Arte Frumoase, Manastirea Santo Domingo, plajele si festivitatile din timpul sarbatorii lui San José, Fallas de Valencia.

  An de an, intre 12 si 19 martie are loc Las Falles, cel mai important festival valencian. In timpul festivalului, in aproape toate pietele din oras sunt inaltate statui uriase din papier-mache, cateva sute, majoritatea fiind mesaje critice sau ironice. Aceste statui, numite Fallas, sunt arse la miezul noptii, pe 19 martie, in timpul ritualului cunoscut ca "la nit del foc".

  In ultima miercuri a lunii august, langa Valencia, in micul orasel Bunol are loc inedita intrecere “Tomatina”. Pentru razboinicul din tine, ai la dispozitie 110 tone de rosii si alti 40.000 de combatanti asemeni tie care nu vor decat sa arunce unii in altii cu rosii moi. Doar de distractie. Se spune ca aceasta bataie generala cu rosii a devenit celebra datorita unei glume de a arunca cu rosii intr-un localnic care-si exercita veleitatile muzicale.

  Intrebari frecvente despre Valencia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Valencia?

  Hotel Vincci Palace, Hotel Vincci Lys, Hotel Center, SH Valencia Palace, Eurostars Gran Valencia sunt cele mai populare hoteluri din Valencia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Valencia?

  Eurostars Gran Valencia, SH Valencia Palace, Hotel Center, Hotel Vincci Lys, Hotel Vincci Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Valencia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Valencia.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Valencia?

  SH Valencia Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Valencia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Valencia.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Valencia?

  Hotel Center, Hotel Vincci Lys, Hotel Vincci Palace sunt hoteluri din Valencia ce au acces gratuit la internet