Oferte cazare Las Playitas, Insulele Canare Spania vara 2020
(4 oferte, 332.9EUR - 866.6EUR)
Hotel Playitas, Las Playitas

Hotel Playitas

Las Playitas, Insulele Canare, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Playitas Hotel X. Cala Del Sol, Las Playitas

Playitas Hotel X. Cala Del Sol

Las Playitas, Insulele Canare, Spania

  • Fara transport
  Hotel Playitas Villas, Las Playitas

  Hotel Playitas Villas

  Las Playitas, Insulele Canare, Spania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Playitas Hotel Villen, Las Playitas

  Playitas Hotel Villen

  Las Playitas, Insulele Canare, Spania

   • Fara transport

   Oferte Las Playitas

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Las Playitas, Insulele Canare, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Las Playitas incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Las Playitas este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Las Playitas sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Las Playitas, Early Booking Las Playitas, Last Minute Las Playitas, Programe si Oferte Speciale Las Playitas.

   Las Playitas este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Las Playitas. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Las Playitas cu servicii minime pana la resorturi de lux din Las Playitas cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Las Playitas cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Las Playitas dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Las Playitas pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Las Playitas unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Las Playitas, Insulele Canare, Spania vara 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro