Vacante Litoral Arona, Insula Tenerife Spania vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Alborada Ocean Club Tenerife Ex Alborada Beach Club Ex Ten Bel Alborada Ex Annapurna Hotel Tenerife , Arona

Hotel Alborada Ocean Club Tenerife Ex Alborada Beach Club Ex Ten Bel Alborada Ex Annapurna Hotel Tenerife   

Arona, Insula Tenerife, Spania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (30.09 - 30.09.2023)
  • Fara transport

Despre AronaPrezentare si poze Arona

Arona

Arona este un oraș spaniol situat în provincia Santa Cruz de Tenerife în sudul insulei Tenerife (Insulele Canare). Ca populație este a treia municipalitate din Tenerife (după Santa Cruz de Tenerife și San Cristóbal de La Laguna) și a cincea din Insulele Canare.

Vacante litoral Arona

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Arona, Insula Tenerife, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Arona incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Arona este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Arona sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Arona sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Arona, Early Booking litoral Arona, Last Minute litoral Arona, Programe si Oferte Speciale litoral Arona.

Arona este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Arona. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Arona cu servicii minime pana la resorturi de lux din Arona cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Arona cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Arona dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Arona pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Arona unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Arona oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Arona ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Arona (Insula Tenerife, Spania) vara 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Arona

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Arona?

Hotel Alborada Ocean Club Tenerife Ex Alborada beach Club Ex Ten Bel Alborada Ex Annapurna Hotel Tenerife sunt cele mai populare hoteluri din Arona

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Arona?

Hotel Alborada Ocean Club Tenerife Ex Alborada beach Club Ex Ten Bel Alborada Ex Annapurna Hotel Tenerife sunt cele mai apreciate hoteluri din Arona ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Arona.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Arona?

Hotel Alborada Ocean Club Tenerife Ex Alborada beach Club Ex Ten Bel Alborada Ex Annapurna Hotel Tenerife sunt cele mai apreciate hoteluri din Arona cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Arona.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Arona?

Hotel Alborada Ocean Club Tenerife Ex Alborada beach Club Ex Ten Bel Alborada Ex Annapurna Hotel Tenerife sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Arona. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Arona.