Vacante Litoral Cala Mandia, Mallorca Spania vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 315.7EUR - 315.7EUR)
Cala Mandia Park, Cala Mandia

Cala Mandia Park

Cala Mandia, Mallorca, Spania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Blau Punta Reina Resort, Cala Mandia

Blau Punta Reina Resort

Cala Mandia, Mallorca, Spania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Son Mas, Cala Mandia

Son Mas

Cala Mandia, Mallorca, Spania

  • Fara transport

  Vacante litoral Cala Mandia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Cala Mandia, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Cala Mandia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Cala Mandia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Cala Mandia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Cala Mandia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Cala Mandia, Early Booking litoral Cala Mandia, Last Minute litoral Cala Mandia, Programe si Oferte Speciale litoral Cala Mandia.

  Cala Mandia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Mandia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Mandia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Mandia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Mandia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Cala Mandia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Mandia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Cala Mandia unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Cala Mandia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Cala Mandia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Cala Mandia (Mallorca, Spania) vara 2020 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!