Early Booking Litoral Costa Dorada Spania vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 393.4EUR - 721EUR)

Afiseaza harta
Hotel Augustus, Cambrils

Hotel Augustus

Cambrils, Costa Dorada, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (30.08 - 02.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Estival Eldorado Resort Sport Spa Cambrils, Cambrils

Hotel Estival Eldorado Resort Sport Spa Cambrils

Cambrils, Costa Dorada, Spania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (05.06 - 02.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Best Cambrils, Cambrils

Hotel Best Cambrils

Cambrils, Costa Dorada, Spania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (04.06 - 02.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Cesar Augustus, Cambrils

Hotel Cesar Augustus

Cambrils, Costa Dorada, Spania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (30.08 - 02.10.2020)
 • Fara transport

Despre Costa Dorada

Costa Dorada

La Pineda, situata in Costa Dorada, este o locaţie de vacanţă buna pentru familii şi cupluri. Este o alegere de vacanta binecunoscuta pentru familii cu copii mici, cu lungi plaje de nisip si condiţii de siguranţă foarte bune. Aceasta statiune este mult mai liniştită decât statiunile vecine Salou şi Cambrils.

Pineda este un oraş de litoral cu fantani, flori şi o piata plina de copaci, unde veţi găsi magazine de buna calitate.
Există o multime de modalitati de petrecere a timpului liber, o mare parte din vacanta va fi, probabil, petrecuta pe plajă, la soare, unde puteţi închiria sezlonguri şi sa va relaxaţi in compania unei băuturi la unul din numeroasele baruri, iar dacă vă simţiţi un pic mai aventuros există o diversitate de sporturi nautice disponibile unele mai pline de energie decât altele!

Statiunea dispune de o promenada printre palmieri; o mare parte din facilitati si activităţi pot fi găsite în jurul tarmului şi a promenadei; se gasesc cafenele, baruri şi chioscuri de inghetata, iar zona devine plina de viata in lunile de vara, fiind punctul de întâlnire principal atat ziua cat şi noaptea.

Early Booking Litoral Costa Dorada

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Costa Dorada, Spania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Costa Dorada.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Costa Dorada vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Costa Dorada pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Costa Dorada este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Costa Dorada.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Costa Dorada au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Costa Dorada scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Costa Dorada cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Costa Dorada in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Costa Dorada sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Costa Dorada prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Costa Dorada si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Costa Dorada si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Costa Dorada Spania vara 2020 - Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Costa Dorada. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !