Despre El Puig - prezentare, informatii, poze si recomandari


El Puig a primit un rating de 4 / 5 de la clientii Direct Booking (1 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre El Puig, Regiunea Valencia

Municipalitatea cuprinde trei zone principale, prima fiind satul însuși, care este dominat de o mănăstire și două dealuri mari împădurite alături, cea mai mare dintre acestea având ruinele unei cetăți a castelului. Inițial, cu toate acestea, a existat un alt deal numit La Pedrera (adică Cariera de piatră) care a dispărut treptat în timpul secolului XX pentru a face loc autostrăzii V-21, roca fiind folosită pentru a construi unul dintre digurile din portul Valencia. A doua secțiune este zona de coastă de 4 km de plajă, cu opt dezvoltări de locuințe care, în general, sunt locuite doar vara; și în final, există un parc industrial situat între ele.

Satul este bine conectat, cu acces direct la autostrada V-21 Valencia la Barcelona și la o distanță scurtă de ocolirea A-7 Valencia. Există, de asemenea, serviciul de tren local RENFE C-6 Valencia la Castellón de la Plana din sat la fiecare jumătate de oră și un serviciu de autobuz pe oră către Valencia, prin plaja El Puig.

El Puig a devenit o locație simbolică pentru valenți când a fost cucerită de James I din Aragon în 1237 la bătălia de la Puig. Motivul pentru care cel mai mare deal a fost numit montaña la pata (muntele de picior) a fost, după cum spune legenda, că atunci când James I din Aragon a ajuns la vârf cu calul său, au văzut orașul Valencia la distanță, calul s-a ridicat apoi spre cele două picioare din spate si cu cele doua picioare din fata a impins cu o astfel de forță încât apa a izvorât din pământ și unul dintre pantofii săi de cal a intrat în deal.


El Puig | Puig d'Enesa sau El Puig de Cebolla), este un sat situat la 15 km nord de orașul Valencia în regiunea Horta Nord, Spania. Numele său înseamnă „deal” în valenciană).

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre El Puig

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din El Puig?

Hotel Olympia Ronda Ii, RTL EL PUIG VALHOTEL, MODERN PENTHOUSE APARTMENT ON THE BEACH, CASBAH, OLYMPIA RONDA I sunt cele mai populare hoteluri din El Puig

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din El Puig?

Hotel Olympia Ronda Ii, OLYMPIA RONDA I, MODERN PENTHOUSE APARTMENT ON THE BEACH sunt cele mai apreciate hoteluri din El Puig ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din El Puig >

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din El Puig?

Hotel Olympia Ronda Ii sunt hoteluri din El Puig ce au acces gratuit la internet

Top hoteluri din El Puig

Hotel Olympia Ronda Ii, El Puig

Hotel Olympia Ronda Ii

   Scor 8.7 din 1 comentarii

El Puig, Regiunea Valencia, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Olympia Ronda I, El Puig

Olympia Ronda I

El Puig, Regiunea Valencia, Spania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Casbah, El Puig

Casbah

El Puig, Regiunea Valencia, Spania

  • Fara transport
  Rtl El Puig Valhotel, El Puig

  Rtl El Puig Valhotel

  El Puig, Regiunea Valencia, Spania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Comentariile turistilor despre El Puig


  8

  Georgiana, cuplu 07.09.2017Comentariu turist DIRECT BOOKING

  Un orasel mic si linistit, aproape de Valencia (10-15 minute cu masina).
  Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
  Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.