Vacanțe în Spania? Top atractii pe Costa del Sol
» Oferte Costa Del Sol

28.11.2017 Spania

Vacanțe în Spania? Top atractii pe Costa del Sol

După trei, patru sau, poate, cinci veri în Grecia, a venit momentul să ne bucurăm și de vacanțe în Spania. Știm că insulele Greciei sunt în topul favoritelor noastre, însă Spania este o destinație deloc de ocolit. Când vine vorba de combinarea frumuseții naturale cu artificiile glamour, puține locuri pot stăpâni magia așa cum o face Costa del Sol. Cunoscută sub numele de „Coasta Soarelui”, regiunea reprezintă frumusețea asociată cu Andaluzia, în sudul țării. De la imaginea satelor pescărești mici, la cea a celei mai fierbinți destinații turistice din lume, Costa del Sol a parcurs un drum lung. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanțe în Spania, cu soare, nisip, peisaje, relaxare și petreceri nocturne! Iată câteva lucruri interesante de făcut în viitoarele tale vacanțe în Spania.

Vacanțe în Spania, pe plaje naturale

Ape albastre, plaje cu nisip alb și negru, soare din plin și mii de restaurante cu mâncare, băutură și multă voie bună. Asta oferă Costa del Sol călătorilor. Aproape fiecare plajă este căptușită cu o mulțime de facilități de petrecerea timpului liber, precum restaurante cu cele mai bune bucătării din lume și spaniole, buticuri și multe altele. De la plaja San Pedro, până la Playa Neuva Andalucia, aici poți petrece săptămâni de vacanțe în Spania, în zone cu nisip de-a dreptul magice.

Vacanțe în Spania cu lecții de istorie

Nu, nu te ducem la un curs de școală, ci te plimbăm prin orașele de pe Costa del Sol. Orașe ce garantează o întâlnire cu monumente istorice magnifice și castele din vechile dinastii medievale. Regiunea a fost ocupată de numeroase imperii - fenicieni, greci, cartaginezi, romani, vandali, vizigoți și mauri - toate înainte de Reconquista. Costa del Sol are castele și palate împrăștiate peste tot, fiecare având un caracter unic și atractiv din punct de vedere vizual. Castelul Alb de la Las Murallas del Castillo este un exemplu minunat de monumente uimitoare, ce atrag mii de turiști în fiecare an.

Costa del Sol pentru toți

Unde există frumusețe naturală, există și artiști! Andaluzia este una dintre cele mai frumoase părți ale Spaniei, iar Costa del Sol este o alegere ideală pentru orice tip de turist (singuratic, petrecăreț, cu familia, senior sau doar romantic). Aici vi artiști din toate părțile lumii, cu dorința de a-și revigora simțurile și de a le oferi creațiilor sale un strop de inspirație, un strop de personalitate. Pentru cei interesați de artă, aici există probabil cea mai bună colecție de galerii ce găzduiesc lucrările lui Salvador Dali, Picasso și ale aproape tuturor celorlalți artiști din întreaga lume!

Hoteluri berechet

Un hotel de calitate îți face vacanța mai frumoasă. Și când spun de calitate, nu mă refer doar la 5* all inclusive. Mă refer la peisajul oferit de dimineață, la ospitalitatea tipic locală, la mâncărurile din popor și la distanțele parcurse până la atracțiile pe care-ți dorești să le vizitezi. Iar pe Costa del Sol ai o gamă largă de hoteluri din care îți poți alege, indiferent de buget. De la cele mai pline de stațiuni de vacanțe în Spania, până la cele mai ieftine opriri peste noapte, aici vei găsi tot ce ai putea avea nevoie. De asemenea, aici este locul cu cele mai multe restaurante spectaculoase, baruri de clasă mondială, vederi uluitoare, piscine relaxante, masaje care schimbă viața și tot ce ți-ai putea imagina. Hotelurile „Costa del Sol” sunt despre viața bună și vacanța care ilustrează asta.

Costa del Sol – Andalusia Wine & Dine

Andaluzia este una dintre cele mai importante regiuni viticole din Spania, cu acri de vii în cascadă, ce se învecinează cu dealuri frumoase. Alege sezonul cel mai bogat în culori, iar Costa del Sol devine un paradis pentru iubitorii de alimente și băuturi. Preparate din băcătăria europeană, mediteraneană și, destul de mult, mondială - toate se află în meniul din regiune. De la mâncarea stradală, la mesele fanteziste de pe malul mării și până la restaurantele premiate, Costa del Sol este un adevărat răsfăț. Bucură-te de cele mai frumoase vacanțe în Spania, mergând în Costa del Sol. Experiența va fi una de neuitat.

Vacanțe în Spania, în vizită la muzee

Timpul petrecut pe Coasta del Sol este aproape la fel de distractiv ca oriunde în lume. Nu te axa doar pe plajă, pe restaurante și plimbări romantice pe înserat. Ieși într-un club și/sau înscrie-te în unul dintre excursii ghidate în Cordoba, Granada, Malaga sau Sevilla. Vei găsi o mulțime de modalități de a menține copiii entuziasmați. De asemenea, regiunea are unele dintre cele mai bune muzee din Europa. Perfectă pentru o vacanță de familie!

Vacanțe în Spania cu delfinii!

Nimic nu-i mai frumos ca o relaxare în razele soarelui de după amiază, privind delfinii. În apele albastre ce înconjoară întreaga regiune trăiesc o mulțime de delfini, iar joaca lor este un real spectacol pentru turiști. Iar dacă vrei să fii și mai aproape de ei, închiriază o barcă și îndreaptă-te spre apele albastre. Îi vei putea vedea prin apa transparentă. Nu te gândi, însă, că vor veni la tine să te împungă cu botul... asta e doar în filme, sau în zonele în care există dresor. De asemenea, înotul cu delfinii poate deveni și el o parte din itinerariul tău.

Vacanțe în Spania.... la „Toreros”

Vacanțe în Spania fără să vezi măcar o luptă de taruri? No way! Luptele cu tauri sunt unul dintre cele mai urmărite sporturi din regiune. În timp el poate fi interzis în curând în multe părți ale Spaniei, Andaluzia continuă să ofere fanilor săi un loc din care să admire acest sport antic. Fă-o și tu, atât cât va mai fi posibil. În curând, aceste „Toreros” vor deveni istorie.

Divertisment

Divertismentul de tip clubbing nu este foarte asociat cu Spania și Andaluzia. Cu toate acestea, regiunea Costa del Sol se mândrește cu un număr incredibil de parcuri tematice și cazinouri. Aqua Park, cel mai mare și mai popular parc tematic, este situat lângă Torremolinos și atrage cele mai mari mulțimi de familii din regiune. Dacă ești în căutare de divertisment pentru generația mai în vârstă, Costa del Sol are cazinouri pentru jucători cu nivele variate de interes - de la jucători cu experiență, până la curioși dornici să-și încerce norocul. Iar acestea sunt doar câteva dintre multele posibilități de distracție în vacanțe în Spania.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii