Oferte cazare Cala Gracio, Ibiza Spania vara 2024
(3 oferte, 125.6EUR - 413.4EUR)
Hostal La Torre, Cala Gracio

Hostal La Torre  

Cala Gracio, Ibiza, Spania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (02.03 - 01.03.2025)
 • Fara transport
Cubanito Ibiza, Cala Gracio

Cubanito Ibiza

Cala Gracio, Ibiza, Spania

  • Avion (25.02 - 23.02.2025)
  • Fara transport
  Hotel Oku Ibiza, Cala Gracio

  Hotel Oku Ibiza

  Cala Gracio, Ibiza, Spania

   • Avion (19.02 - 17.02.2025)
   • Fara transport

   Oferte Cala Gracio

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Gracio, Ibiza, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Gracio incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Cala Gracio este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Gracio sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Gracio, Early Booking Cala Gracio, Last Minute Cala Gracio, Programe si Oferte Speciale Cala Gracio.

   Cala Gracio este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Gracio. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Gracio cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Gracio cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Gracio cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Cala Gracio dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Gracio pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Gracio unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Cala Gracio, Ibiza, Spania vara 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Cala Gracio

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cala Gracio?

   Hotel Oku Ibiza, Cubanito Ibiza, Hostal La Torre sunt cele mai populare hoteluri din Cala Gracio

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cala Gracio?

   Hostal La Torre, Hotel Oku Ibiza sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Gracio ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cala Gracio.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cala Gracio?

   Hostal La Torre sunt cele mai apreciate hoteluri din Cala Gracio ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cala Gracio.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cala Gracio?

   Hostal La Torre sunt hoteluri din Cala Gracio ce au acces gratuit la internet