Oferte cazare Viladecans, Costa Brava Spania 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
B And B Hotel Barcelona Viladecans, Viladecans

B And B Hotel Barcelona Viladecans

Viladecans, Costa Brava, Spania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre ViladecansPrezentare si poze Viladecans

Viladecans

Viladecans face parte din Zona Metropolitană din Barcelona și se află în regiunea Baix Llobregat, fiind al patrulea municipiu cel mai populat și al 19-lea din Catalonia. Este situat în mijlocul deltei râului Llobregat și se extinde din zona pre-coastă până la mare, iar in prezent are peste 65.000 de locuitori.

Recomandari turistice pentru Viladecans

Puteti face un tur ghidat în clădirile emblematice ale orașului care va dezvălui secretele vieții din trecut. Dimineața, plimbare cu bicicleta prin Parcul Agrar și Delta, unde puteti admira păsări migratoare și broaște țestoase.
Puteti călători în timp în Evul Mediu vizitand castelele si palatele din Viladecans, descoperind secretele celor mai unice clădiri ale orașului: Torre del Baró, Can Modolell. Torre-Roja și Muzeul Viladecans.
Parcul Agricol Baix Llobregat se poate descoperi cu un tur de biciclete, unde grădina de legume ocupă un sfert din zonă. Apoi, prin ariile naturale protejate ale Deltei Llobregat, în Viladecans, una dintre cele mai importante trei zone umede din Catalunya. O vizită în Remolar-Filipine este perfectă pentru vizionarea diferitelor specii de păsări și pentru a ajunge la plajele curată cu dunele și un pin negru lung protejat, care se desfășoară paralel cu coasta.
De asemenea puteti vizita orasul calare si va puteti bucura de aventura, dupa care veti putea intra în cămara mare a Baix Llobregat sa va bucurați de un prânz bun cu produse locale ca mai apoi sa va bucurati de frumusetea plajelor locale.
Aici plajele sunt una dintre numeroasele valori naturale ale municipalității și, ca atare, au fost recunoscute chiar de către ecologiști. Fiind atât de aproape de Barcelona și datorită împrejurimilor sale naturale, aceste plaje sunt perfecte pentru o zi relaxantă de baie. Calitatea nisipului le face perfecte pentru a face plajă, iar dacă vă place să vă bucurați de natură, puteți face o plimbare în spațiile protejate din Filipine, care sunt accesibile de pe plaja din Cal Francès.
Un peisaj dunar care curge de la gura lagunei Remolar, care este integrat în Zona Naturală Remolar, până la laguna La Murtra. Peisajul este completat de un extins pin negru protejat, care se desfășoară paralel cu coasta.
Plaja “De la Murtra” este cea mai ușor accesibilă o fac cea mai aglomerată.
Plaja “De la Pineda” O mare parte din această plajă este protejată de rețeaua Natura 2000. Este cea mai echipată plajă din Viladecans.
Plaja “De la Pineda de Cal Frances” se gaseste imediat după La Pineda, face parte din Spațiul Natural al Deltei Llobregat, astfel încât mediul trebuie respectat.
Plaja “Del Remolar” La nord de Viladecans, lângă El Prat, se află această plajă, care face parte dintr-unul dintre cele mai cunoscute ecosisteme din Delta del Llobregat. Vegetația dunelor și bazinele temporare de apă atrag multe păsări.

Intrebari frecvente despre Viladecans

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Viladecans?

B and B Hotel Barcelona Viladecans, APARTAMENTOS ATICO AIRPORT BARCELONA TERRAZA Y BARBACOA, Studio In Badalona 100913, Apartment In Badalona 100914 sunt cele mai populare hoteluri din Viladecans

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Viladecans?

B and B Hotel Barcelona Viladecans, APARTAMENTOS ATICO AIRPORT BARCELONA TERRAZA Y BARBACOA sunt cele mai apreciate hoteluri din Viladecans ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Viladecans.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Viladecans?

B and B Hotel Barcelona Viladecans sunt cele mai apreciate hoteluri din Viladecans ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Viladecans.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Viladecans?

B and B Hotel Barcelona Viladecans sunt hoteluri din Viladecans ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Viladecans?

B and B Hotel Barcelona Viladecans sunt hoteluri din Viladecans ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Viladecans.