Despre Viladecans - prezentare, informatii, poze si recomandari

Cu un nucleu urban compact, care ocupă o treime din întreaga zonă municipală și o mare varietate de spații geografice - de la plajă la munte, prin arii naturale protejate și terenuri agricol.
Va puteți bucura de vastul patrimoniu natural, care are o zonă forestieră plină de itinerarii de mers, o zonă agricolă și zone umede, care completează cei 2,5 km de lungime a plajei. În plus, orașul este bogat și în patrimoniul arhitectural, cu clădiri care pot fi vizitate pentru a cunoaște mai bine istoria, ce oferă o gamă largă de activități culturale, petreceri și evenimente pe tot parcursul anului.
De asemenea puteti să gustați gastronomia și produsele locale din unități, piețe, târguri și magazine din Viladecans. De două mii de ani, Viladecans a fost o zonă în mare parte agricolă până la industrializarea secolului XX, care a transformat radical peisajul și populația sa.
Agricultura tradițională provenea din uscat, în principal cereale, măslini și podgorii, în special în munți și samontà, spațiul care ocupă acum centrul urban, până aproape de secolul al XVIII-lea. De atunci, Marina a început să fie colonizată, cu eforturile țărănimii, care au câștigat teren în zonele mlăștinoase și noroioase, iar în scurt timp, primele cursuri de apă vor începe să funcționeze, ducând la extinderea irigării și intensificării din producția agricolă și ceea ce acum se va naște Parcul Agrar.
La sfârșitul secolului al XIX-lea se construia linia de tren de la Barcelona la Valencia, dar la Viladecans trenul era ocolit deoarece centrul urban era foarte departe de calea ferată.
Puteti face un tur ghidat în clădirile emblematice ale orașului care va dezvălui secretele vieții din trecut. Dimineața, plimbare cu bicicleta prin Parcul Agrar și Delta, unde puteti admira păsări migratoare și broaște țestoase.
Puteti călători în timp în Evul Mediu vizitand castelele si palatele din Viladecans, descoperind secretele celor mai unice clădiri ale orașului: Torre del Baró, Can Modolell. Torre-Roja și Muzeul Viladecans.
Parcul Agricol Baix Llobregat se poate descoperi cu un tur de biciclete, unde grădina de legume ocupă un sfert din zonă. Apoi, prin ariile naturale protejate ale Deltei Llobregat, în Viladecans, una dintre cele mai importante trei zone umede din Catalunya. O vizită în Remolar-Filipine este perfectă pentru vizionarea diferitelor specii de păsări și pentru a ajunge la plajele curată cu dunele și un pin negru lung protejat, care se desfășoară paralel cu coasta.
De asemenea puteti vizita orasul calare si va puteti bucura de aventura, dupa care veti putea intra în cămara mare a Baix Llobregat sa va bucurați de un prânz bun cu produse locale ca mai apoi sa va bucurati de frumusetea plajelor locale.
Aici plajele sunt una dintre numeroasele valori naturale ale municipalității și, ca atare, au fost recunoscute chiar de către ecologiști. Fiind atât de aproape de Barcelona și datorită împrejurimilor sale naturale, aceste plaje sunt perfecte pentru o zi relaxantă de baie. Calitatea nisipului le face perfecte pentru a face plajă, iar dacă vă place să vă bucurați de natură, puteți face o plimbare în spațiile protejate din Filipine, care sunt accesibile de pe plaja din Cal Francès.
Un peisaj dunar care curge de la gura lagunei Remolar, care este integrat în Zona Naturală Remolar, până la laguna La Murtra. Peisajul este completat de un extins pin negru protejat, care se desfășoară paralel cu coasta.
Plaja “De la Murtra” este cea mai ușor accesibilă o fac cea mai aglomerată.
Plaja “De la Pineda” O mare parte din această plajă este protejată de rețeaua Natura 2000. Este cea mai echipată plajă din Viladecans.
Plaja “De la Pineda de Cal Frances” se gaseste imediat după La Pineda, face parte din Spațiul Natural al Deltei Llobregat, astfel încât mediul trebuie respectat.
Plaja “Del Remolar” La nord de Viladecans, lângă El Prat, se află această plajă, care face parte dintr-unul dintre cele mai cunoscute ecosisteme din Delta del Llobregat. Vegetația dunelor și bazinele temporare de apă atrag multe păsări.


Viladecans | Viladecans face parte din Zona Metropolitană din Barcelona și se află în regiunea Baix Llobregat, fiind al patrulea municipiu cel mai populat și al 19-lea din Catalonia. Este situat în mijlocul deltei râului Llobregat și se extinde din zona pre-coastă până la mare, iar in prezent are peste 65

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Viladecans

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Viladecans?

B Bhotel Barcelonaviladecans, LAURA HOUSE - THE STYLE AIRPORT BARCELONA, Studio In Badalona 100913, Apartment In Badalona 100914, Ibis Barcelona Viladecans sunt cele mai populare hoteluri din Viladecans

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Viladecans?

B Bhotel Barcelonaviladecans, APARTAMENTOS ATICO AIRPORT BARCELONA TERRAZA Y BARBACOA, IBIS BARCELONA AEROPUERTO VILADECANS, Ibis Barcelona Aeropuerto Viladecans, Ibis Barcelona Viladecans sunt cele mai apreciate hoteluri din Viladecans ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Viladecans >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Viladecans?

sunt cele mai apreciate hoteluri din Viladecans ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Viladecans >

Top hoteluri din Viladecans

Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.