Despre La Puebla De Alfinden - prezentare, informatii, poze si recomandari

Puebla de Alfindén apartine de provincia Zaragoza si este situat în depresiunea Ebro, pe zăcăminte cuaternare la 197 metri altitudine, situat la 12 km de capitală pe malul stâng al râului Ebro, aproape de gura Gallego.
De la origini, se poate spune că este posibil să fie locuit de iberici și romani, ca o extindere a orașului Zaragoza. Până în prezent, principala constatare a acestei ipoteze, sunt monedele, iberice și romane, găsite în termenul de Alfindén.
Banda municipală, formată în mare parte din rezidenți locali, a fost înființată în ianuarie 1987 cand se predau numai cursurile de solfeo, ca mai apoi in 1988-89 sa fie întrerupte cu clase de instrumente. Din 1991 susțin concerte și parade prin diferite municipalități zaragoneze. În 1996 au participat la Prima Întâlnire cu Integrarea Aragonului și la o expoziție muzicală care a avut loc la Lée (Franța). În 1997 au participat la un ciclu de concerte școlare cu mai multe municipalități. În 1998 au înregistrat primul CD împreună cu Corul Municipal, pentru a comemora a zecea aniversare a creării ambelor grupuri. La începuturile sale, Trupa a fost regizată de Alberto Rodríguez Rodríguez
Corul municipal „Alhindén” din La Puebla de Alfindén a fost format în noiembrie 1987 la inițiativa Comisiei de cultură și sărbători a orașului.
În 1988, Corul își dă primul concert și de atunci au susținut concerte cu Ibercaja de mai multe localități aragoneze, iar in aprilie 1993 s-au alăturat Federației coroane aragoneze. Ei practică un repertoriu variat, mai mult de o sută de cântece, distribuite între muzica religioasă și profană din diferite epoci si este dirijat de un fost membru al corului, Jesús Orós Espinosa.


La Puebla De Alfinden | Puebla de Alfindén apartine de provincia Zaragoza si este situat în depresiunea Ebro, pe zăcăminte cuaternare la 197 metri altitudine, situat la 12 km de capitală pe malul stâng al râului Ebro, aproape de gura Gallego

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre La Puebla De Alfinden

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din La Puebla De Alfinden?

Hotel Alfinden, CHANE sunt cele mai populare hoteluri din La Puebla De Alfinden

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din La Puebla De Alfinden?

Hotel Alfinden, CHANE sunt cele mai apreciate hoteluri din La Puebla De Alfinden ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din La Puebla De Alfinden >

Top hoteluri din La Puebla De Alfinden

Hotel Alfinden, La Puebla De Alfinden

Hotel Alfinden

La Puebla De Alfinden, Aragon, Spania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Chane, La Puebla De Alfinden

Chane

La Puebla De Alfinden, Aragon, Spania

    • Fara transport
    Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
    Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.