Oferte cazare Cala Ferrera, Mallorca Spania vara 2020
(9 oferte, 111.3EUR - 350EUR)
Apts Ferrera Beach, Cala Ferrera

Apts Ferrera Beach

Cala Ferrera, Mallorca, Spania

  • Fara transport
  Azul Playa, Cala Ferrera

  Azul Playa

  Cala Ferrera, Mallorca, Spania

   • Fara transport
   Sun Beach Resort, Cala Ferrera

   Sun Beach Resort

   Cala Ferrera, Mallorca, Spania

    • Fara transport
    Bon Sol Naixent, Cala Ferrera

    Bon Sol Naixent

    Cala Ferrera, Mallorca, Spania

     • Fara transport
     Monsuau, Cala Ferrera

     Monsuau

     Cala Ferrera, Mallorca, Spania

      • Fara transport

      Oferte Cala Ferrera

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cala Ferrera, Mallorca, Spania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cala Ferrera incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera din Cala Ferrera este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cala Ferrera sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cala Ferrera, Early Booking Cala Ferrera, Last Minute Cala Ferrera, Programe si Oferte Speciale Cala Ferrera.

      Cala Ferrera este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cala Ferrera. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cala Ferrera cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cala Ferrera cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cala Ferrera cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Cala Ferrera dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cala Ferrera pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cala Ferrera unde pot gasi liniste si destindere.

      Oferte cazare Cala Ferrera, Mallorca, Spania vara 2020 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro